fbpx

Turkish Airlines подновява ежедневните полети София-Истанбул от 25 октомври

Снимка: Turkish Airlines

Turkish Airlines подновява ежедневните си полети от София до Истанбул от 25 октомври 2020 г., предаде Pan.bg. Авиокомпанията ще изпълнява общо 8 полета на седмица от българската столица – 3 сутрешни и 5 вечерни, като в неделя пътниците имат възможност да се възползват и от двата варианта.

От модерното летище Истанбул пътуващите могат да преоткрият света и да посетят някоя от 209-те магически дестинации, до които Turkish Airlines лети в момента. Без значение дали търсите екскурзия в град с богата култура, или мечтаете да посетите някое отдалечено, екзотично място – обширната мрежа на Turkish Airlines предлага нещо за вас.

Някои от най-вълнуващите локации, на които може да се насладите, включват Малдиви, Сан Франциско, Женева и много други. Седмичният график на полетите София-Истанбул е:

График на полетите от София до Истанбул
Полет Ден Час на излитане Час на кацане
ТК1028 – Сряда, събота, неделя
Излитане 09:35
Кацане 12:00

ТК1030 – Понеделник, вторник, четвъртък, петък, неделя
Излитане 21:25
Кацане 23:50

Безопасността както на пасажерите, така и на екипажите на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова превозвачът е взел всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти.

Самолетите на Turkish Airlines преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти.

Допълнително, Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA).

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини