fbpx

Spotters Place: Първи полети в БПР – Безмер за 2021

Снимки: Редник Недялко Динев

На 13 януари започна официално и летателната дейност в Базата за предно разполагане – Безмер. Подобно на 2020, безмерци очакват една изключително интензивна 2021.

В първия полетен ден екипажите на самолети Су-25 изпълняваха полети по прибори и дублиращи прибори. Усъвършенстването на подготовката на новата модификация Су-25 е сред приоритетните задачи за летателния и инженерно-технически състав през годината. От БПР – Безмер посочиха:

„2021 в авиобазата започва с оптимизъм и гордост заради все по-големия брой на реновираните и ремонтирани самолети, които се завръщат на летището, както и увеличаването на броя на пилотите с класна специалност, някои от които предстои през годината да бъдат включени в курс за приучване на самолет Су-25. „

Припомняме, че през изминалата година в авиобаза Безмер пристигнаха общо 6 модернизирани щурмовика Су-25, от които 4 бойни Су-25К (#246, #253, #252 и #240) и 2 „спарки“ Су-25УБК, съответно с регистрационни знаци #002 и #095. Повече за дейността на БПР – Безмер очаквайте утре след годишния анализ на военното формирование.

А сега се насладете на страхотните кадри на редник Недялко Динев.

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини

error: Content is protected !!