fbpx

SOFEMA AVIATION SERVICES проведе първите авиационни присъствени обучения за 2021 г.

12 представители на International Aviation Services Ltd (IAS) взеха участие в първите обучения в присъствена форма за 2021 година, организирани от учебния център Sofema Aviation Services. се проведоха на 1-ви и 2-ри февруари 2021 г. в град София по следните модули:

  • EASA Part CAMO Regulatory Obligations – 1-дневен курс, чиято основната цел е да осигури задълбочено разбиране на ролята на Annex Vc Part-CAMO във всички юрисдикции, управлявани от регулаторната среда на EASA.
  • EASA Part CAMO – Safety Management Systems – Regulatory Obligations – 1-дневен курс, който разглежда практически начини за внедряване на Системата за управление на безопасността (SMS) в Part CAMO организациите.

Двете обучения бяха проведени от Стив Бентли – главен изпълнителен директор на Sofema Aviation Services и авиационен специалист с над 45 години опит в авиацията. Той е водещ одитор по ISO 9000 и опитен инструктор, притежаващ задълбочени познания за структурата на EASA.

Неговият дългогодишен опит допринася за практическото усвояване на учебния материал, за което свидетелстват и положителните отзиви на курсистите:

  • „Инструкторът демонстрира значителни познания във всички области.“
    „Добро обяснение на предимствата от прилагането на ефективна система за управление на безопасността.“
  • „Практическите примери бяха много полезни.“
  • „Инструкторът поддържаше интереса на аудиторията с хумор.“

Всеки един от курсовете може да се проведе на място в класна стая или като уебинар, в зависимост от нуждите на курсиста или нуждите на неговата компания. За улеснение на български клиенти, предоставяме възможността обученията да бъдат водени от инструктор както на английски, така и на български език.

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини

error: Content is protected !!