fbpx

S.S. Lazio прекратява договора с българската авиокомпания Tayarnjet

Популярният италиански ежедневник Gazzetta dello Sport съобщава, че римският футболен отбор Лацио ще прекрати взаимоотношенията си с българската авиокомпания Tayarnjet. Президентът на клуба Клаудио Лотито обяви през ноември, че тимът вече разполага със собствен самолет, който да бъде на разположение на отбора за гостуванията му в Италия и Европа, съобщава Travelnews.

Истината обаче се оказа малко по-различна. Стана ясно, че машината няма да се използва само от Лацио, а ще е на разположение и на Tayarnjet, която ще го използва, за да прави редовни полети, въпреки че е брандиран в цветовете на италианския клуб.

Според Gazzetta dello Sport едногодишният договор между „орлите“ и българската компания няма да бъде подновен. Това пък означава, че Маурицио Сари и футболистите му ще се върнат към използването на чартъри за своите визити.

Авиокомпанията Tayarnjet е регистрирана в България, но оперира между различни дестинации в Италия. „Таяран джет“ ЕАД е собственост на „Ареш холдинг“ ЕООД на италианеца Паоло Ди Гранди, показва справка в Търговския регистър. В Съвета на директорите влизат още Масимо Ла Пира и Джорджо Джаноне.

Зорница Буковска

Подобни новини

error: