fbpx

ГАЛЕРИЯ: Коледните картички от формированията на Българските ВВС

По традиция в неделя във FlightZone публикуваме галерия с кадри на нашите читатели. Тази седмица ще е по-различна, защото ще ви покажем коледните картички и пожеланията на различните формирования на Българските Военновъздушни сили в страната, както и поздравителния адрес на началника на ВВС генерал-майор Димитър Петров.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА ГЕНЕРАЛИ, ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ, ВОЙНИЦИ И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ,
СКЪПИ КОЛЕГИ,

В навечерието сме на Коледа и Новата 2021-ва година.
В тези дни на равносметка към изминалата година се обръщаме с благослов, упование и надежда към настъпващата 2021-ва и вярваме, че всеки от нас ще има повод за лично удовлетворение от постигнатото.
Обръщам се към Вас, скъпи колеги, с чувство на благодарност за добрата работа, за усилията, които полагате, за професионализма, с който изпълнявате поставените задачи. Отдавам дълбоко признание към труда на всеки от Вас и искрено вярвам, че ще продължаваме да чертаем пътя на развитие и утвърждаване на Военновъздушните сили като модерна и съвременна институция.
Нека всеки ден от Новата година да бъде успешен за Вас и Вашите семейства, всяка мечта да стане реалност, а всяка трудност да бъде преодоляна.
Най-искрено Ви желая крепко здраве, дълъг живот, бодър дух и много сили по пътя, който сме поели!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
МИРНА, ПЛОДОРОДНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!
КОМАНДИР НА БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННОВЪЗДУШНИ СИЛИ
ГЕНЕРАЛ-МАЙОР ДИМИТЪР ПЕТРОВ

16 ТрАГ от състава на 24-та авиобаза Крумово
Авиобаза Долна Митрополия
24-та авиобаза Крумово
База за Предно Разполагане – Безмер
Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини

error: Content is protected !!