fbpx

Bulgarian Air Charter с директен полет от Варна до Дубай на 3 април

Снимка: Кремен Железов

Въпреки кризата с коронавируса, част от родните авиокомпании продължават с чартърите до екзотични дестинации. На 3 април Bulgarian Air Charter ще изпълни директен полет от Варна до Дубай. Това потвърдиха за FlightZone.bg от най-големия туроператор „Абакс„.

Българският туроператор „Абакс“ пуска директен чартърен полет от Варна до Дубай. Компанията е съобразила датите идеално с априлската ваканция на учениците, като това ще даде възможност на семейства, които обичат да пътуват с децата си, да резервират своята следваща ваканция. Излитането от летището в морската ни столица е на 3 април, а връщането е на 8 април.

Само за няколко дни отчитаме огромен интерес на записванията за дестинация Дубай от Варна“, споделят от „Абакс“ за колегите от Bgtourism.bg.

Цените започват от 1210 лева, като освен самолетен билет, летищни такси и трансфери, те включват 5 нощувки със закуски в специално подбрани хотели. В допълнение туристите имат 2 застраховки (включени в цената), които покриват и риска от заразяване с COVID-19, както и 50 % намаление на PCR тестове в лаборатории Рамус (ако към датата на пътуване има изискване за такива).

Екскурзоводите на място са сред най-добрите за дестинацията, с дългогодишен опит и хиляди доволни туристи, добавят от компанията.

„За приключенците имаме и много допълнителни екскурзии: Целодневна екскурзия на Стария Дубай, малката Венеция и The Frame (Ramkata); целодневна екскурзия до Бурж Халифа и ,,Танцуващите фонтани“; Аквариума в Дубай мол; Вечерен круиз; Сафари с джипове в пустинята на Дубай; Miracle garden и Butterfly garden- най-голямата цветна градина в света и единственият музей за пеперуди в света“, коментират още от „Абакс“.

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини

error: Content is protected !!