fbpx

„България Еър“ пусна допълнителни полети до остров Крит

Снимка: Владимир Касабов

Националният превозвач “България Еър” предлага допълнителни полети от и до остров Крит. Авиокомпанията предоставя чудесна възможност туристите да се насладят на септемврийското слънце от брега на Средиземно море.

“България Еър” изпълнява редовна линия София – Хераклион всяка неделя. За максимално удобство на туристите авиокомпанията организира и полет в четвъртък. Това позволява на пътуващите да се насладят на дълъг уикенд и да се възползват от последните моменти на гръцките острови. Полетите ще се реализират в 15:05 часа. Очакваното пристигане на остров Крит е в 16:30 с продължителност на полета час и 25 минути. 

Цените за еднопосочните билети започват от 89 евро, а за двупосочните от 159. Тези цени включват до 10 кг ръчен багаж и дамска/лаптоп чанта, както и безплатен check-in. Срещу допълнително заплащане пътуващите могат да запазят чекиран багаж и да се възползват от избор на седалка, резервиране на съседна седалка и Upgrade до бизнес класа.

Авиокомпанията предлага и удобна връзка с черноморските градове. До края на септември туристите могат да започнат пътуването си от Бургас и да прекачат в София. Те могат и да започнат почивката си с полет от Варна. 

Крит е остров обвит в митове и легенди. Септември е перфектното време да се посетят забележителностите на острова. Туристите остават очаровани от културните и историческите паметници. А и все още е лято! Това е последна възможност за българите да се насладят на кристално чистите гръцки плажове за 2021. 

Зорница Буковска

Подобни новини

error: