fbpx

Bulgaria Air опроверга информацията за отменени полети

Снимка: Bulgaria Air

Bulgaria Air изпълнява полети по всичките си линии, с изключение на Русия и Израел

Националналният превозвач Bulgaria Air официално опроверга разпространената от Министерството на транспорта (МТИТС) информация за стотици отменени полети. В изпратено до медиите съобщение авиокомпанията заяви, че няма отменени полети по вътрешните си линии и линиите до Европа.

„Към 26 юни авиокомпанията е възстановила полетите си и лети редовно по всичките си директни маршрути, с изключение на Русия и Израел, където са въведени рестрикции от местните власти.

С три честоти на ден националният превозвач изпълнява полетите си между София и Варна, а от 29 юни по веднъж на ден ще се изпълняват и полетите между София и Бургас. Няма отменени полети и по линиите до Италия, Испания, Чехия, Австрия и останалите европейски линии, до които Bulgaria Air оперира.

Повече информация може да откриете и в уебсайта на Летище София, където се публикува актуална информация до 3 дни преди предстоящите полети.

Полетите на националния превзовач се изпълняват при засилени хигиенни и организационни мерки. Самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират преди и след всеки полет. Предпазните маски за задължителни по време на полет както за екипажа, така и за пътниците. Всички самолети на Bulgaria Air са оборудвани с въздушни HEPA филтри.“ – се казва в съобщението.

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини

error: Content is protected !!