fbpx

9 май 2021 – Flight Zone Bulgaria навърши една година! Честито на екипа!

Днес, 9 май, нашата скромна медия Flight Zone Bulgaria навърши 1 година. Точно преди 1 година стартирахме плахо, но с интервюто на невероятната Гергана Николаева, която по това време беше старша стюардеса в Wizz Air. Така започнахме отразяваме всичко свързано с българската и световна гражданска авиация на фона на току-що започналата криза с COVID-19.

Много се чудехме какво да напишем за днешния чудесен повод, но решихме просто да използваме възможността да благодарим най-вече на вас – нашите читатели, за това, че помагате новините ни да са винаги актуални и със страхотните снимки, които ни изпращате; на г-н Тодор Иванджиков – председател на Асоциацията на Българската Авиационна Индустрия за доверието и за това, че избра именно нас за медиен партньор, на г-н Янко Иванов – изпълнителен директор на GullivAir, на г-жа Анелия Маринова – отговорен ръководител на Fly2Sky, на г-н Спас Шуманов – борд на директорите на Летище Пловдив; на Командването на Българските Военновъздушни сили за страхотното съвместно сътрудничество, което успяхме да изградим и се надяваме да утвърдим; на Съвместното Командване на Специалните Операции; на фотографите и пиарите от различните авиационни бази, благодарение на които успяхме навреме да отразим и продължаваме да отразяваме регулярните полети и динамичното ежедневие във формированията; на Морския специален разузнавателен отряд („Тихина“), на пилотите от авиобаза „Чайка“, в частност подп. Милен Хинтоларски; на фотографите Георги Ватафов и Кремен Железов, чиито снимки също красяха статиите на Flight Zone Bulgaria; на „плевенските агенти“ Милен Найденов (FlightZone) и Йордан Христов (списание „Криле“); на нашите фотографи Владимир Касабов и Васил Иванов и не на последно място – на колегите от списание „Клуб Криле“ за насоките, които продължават да ни дават, на бургаския ни кореспондент Красимир Ангелов. Благодарим и на всички останали, които няма как да изброим поименно, защото сте много, но помагате медията да се развива в правилната посока, а когато нещо „кривнем“, ни приземявате своевременно.

На днешния първи рожден ден на Flight Zone Bulgaria пожелаваме на всички от екипа много здраве, щастие, професионални и лични успехи. Продължавайте да правите това, което обичате, защото явно смисъл има! Благодарим ви!

От Зорница Буковска и Георги Петков,

Главни редактори на Flight Zone Bulgaria

Зорница Буковска

Подобни новини

error: