fbpx

750 служители на австралийската Qantas призовани да се самоизолират

Южно Австралийският Департамент по здравеопазването (SA Health) призова 750 служители на националния превозвач Qantas да се самоизолират с цел ограничаване мерките срещу разпространението на COVID 19.  

Към момента са установени 34 случая на заразени с коронавирус в състава на австралийската авиокомпания, от които 18 товарачи, 13 души, които са имали  в контакт и 3-ма други служители.  

Flightzone.bg припомня, че през изминалата седмица Qantas обяви, че ще подпомогне Федералното правителство за прибирането на австралийски граждани от Лондон до Мелбърн. Авиокомпанията ще изпълнява полетите всяка сряда от 15 април до 6 май включително.  

Билети за тези полети могат да бъдат резервирани на официалния сайт на авиокомпанията Qantas.com, чрез приложението или в офисите й. Билетите важат само за икономическа класа, а полетите са единствено с цел да приберат гражданите на Австралия у дома във връзка с глобалните мерки, предприети заради разпространението на COVID-19.  Услугите за тези полети ще бъдат значително намалени, като храната на борда ще бъде ограничена и няма да бъдат допускани никакви забавления. 

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!