fbpx

Трима млади офицери се присъединиха към състава на 16-та Транспортна авиационна група

Днес, 2 август, съставът на 16-та Транспортна авиационна група към 24-та авиационна база – Крумово се увеличи с трима млади офицери. Това са лейтенантите Александър Недялков, Андрей Николов и Мартин Георгиев от Випуск-2021 на ВВВУ „Георги Бенковски” в Долна Митрополия, чието производство се състоя в петък в Плевен.

Снимка: Деси Рангелова/ВТК

Новоназначените военнослужещи бяха представени от заместник-командира на военното формирование подполковник Димчо Добрев пред състава на базата. Единият от тях – лейтенант Александър Недялков е първенец на настоящия 70-ти випуск от създаването на учебното заведение, наречен „Георги Стойков Раковски”. Това е третата поред година, когато първенецът на випуска избира да стартира кариерата си именно от Враждебна.

При представянето им пред строя новите лейтенанти получиха отличителните знаци на групата и заявиха, че са готови за своята служба.  Мотивиращо за новото попълнение в базата беше и признанието за майор Добри Иванов, който има забележителните за днешно време 1000 часа нальот.

Снимка: Деси Рангелова/ВТК

Церемониите приключиха, за тези трима млади мъже започва ежедневието, в което всеки ден трабвя да се доказваш и да изграждаш воински характер.

Зорница Буковска

Подобни новини

error: