fbpx

ВИДЕО: Жени се сбиха в самолет преди полет на American Airlines

Пътници на американската авиокомпания American Airlines се биха заради отказа на жена да си сложи предпазна маска на борда, предаде РИА Новости, цитирайки портала Тavel Pulse. Сбиването започнало преди излитане от международното летище в Лос Анджелис и е заснето и публикувано в социалните медии от пътничката Карин Рос. 

Нищо не приличаше на битка в „Боен клуб” така, както страстта, с която се сбиха на борда на самолета днес”, написа тя като коментар към видеото. 

Случката се е разиграла малко преди полет 1665 на American Airlines от Лос Анджелис (Калифорния) за Шарлот (Северна Каролина). 

Изглежда, че двама туристи спорели за политиката за лични предпазни средства на авиокомпанията. Един от участниците в кавгата очевидно отказвал да спази това изискване. Представител на превозвача обясни, че клиентът отказал да “се съобрази с изискването на превозвача за носене на маска на борда”. Затова дамата била помолена да напусне самолета. Тя се възмутила, нарушила реда, което довело да кавга и сбиване с други пътници. 

Според информация на CTV news, пътничката е била свалена от самолета след пристигане на съответните власти.  

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини