fbpx

Българските Военновъздушни сили със спешен зов за помощ

Двегодишният Владимир, който е син на военнослужещ в Българските Военновъздушни сили редник Георги Величков, беше диагностициран с много рядък и опасен вид рак – ретинобластома на дясното око. Налага се спешно лечение в специализирана клиника в Швейцария и детето трябва да замине в рамките на следващите 10 дни.

Все още се очаква ценовата оферта за лечението, но по всяка вероятност сумата няма да е по силите на семейството.

Нека да бъдем съпричастни и да се включим според силите и възможностите си, за да им помогнем!Моля, превеждайте събраните средства по банковата сметка на майката на Владимир„, призоваха от ВВС.

BG19STSA93000023895407SWIFT/BIC код: STSABGSFБанка ДСКТитуляр: Гергана Пламенова ВеличковаТел.: 0894790440Благодарим предварително на всички, които ще помогнат на малкия Влади да оздравее и да има щастливо детство!Моля, споделете поста, за да дадем по-голям шанс на детето!

В късния следобед на 7 април от Българските Военнновъздушни сили уточниха, че има вероятност Здравната каса да поеме изцяло лечението на Влади. Семейството е подало необходимите документи и очаква отговор до няколко дни. Поради това моля засега да не се превеждат пари по дадената сметка. Ще Ви държим в течение за развитието на ситуацията. Събраните до момента средства ще се използват за първото пътуване на семейството до Швейцария. Благодарим на всички, които споделиха поста и изразиха желание да помогнат!

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини

error: Content is protected !!