fbpx

„България Еър“ с предложение за почитателите на зимните спортове

Националният превозвач „България Еър” дава възможност на почитателите на зимните спортове да се възползват от безплатен превоз на ски или сноуборд екипировка по всички редовни директни линии, оперирани от авиокомпанията.

Всеки пътник на полетите, изпълнявани от „България Еър“, който иска да покори снежните върхове на Европа, в това число и тези в България, може безплатно да вземе със себе си един чифт ски, щеки и ски обувки или сноуборд и екипировка за него.

Освен безплатния превоз на ски или сноуборд екипировка, в цената на самолетните билети са включени всички летищни такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг., 1 бр. чекиран багаж до 23кг. (за тарифите с включен чекиран багаж) и безплатен check-in. За повече информация относно полетите и за резервация на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на e-mail: callFB@air.bg или тел. +359 2 402 0400. Билети могат да бъдат резервирани и онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, както и в офисите на авиокомпанията и през агентската ни мрежа.

„България Еър” напомня, че всички полети на авиокомпанията се изпълнят при стриктни хигиенни и организационни мерки, след щателна и дълбока дезинфекция с лицензирани препарати и UV лъчи. Всички самолети на националния превозвач са оборудвани със специални HEPA филтри, които обновяват постоянно въздуха по време на полет и го филтрират при температура от над 200 градуса по Целзий. За допълнително спокойствие на пасажерите, на борда са подсигурени топла вода, сапун и дезинфектанти.

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини

error: Content is protected !!