fbpx

„България Еър” открива нови възможности за полети до Манчестър в сътрудничество с British Airways

Снимка: Георги Ватафов

Нови много удобни възможности за полети до Манчестър предлага националният превозвачБългария Еър” благодарение на сътрудничеството си с British Airways. През ноември всеки петък и неделя ще се изпълняват полетите между София и Манчестър, с трансфер през Лондон. Това съобщиха на 27 октомври от авиокомпанията.

От декември честотите по линията ще станат повече, като съвместните полети ще се осъществяват четири пъти в седмицата – всяка сряда, петък, събота и неделя.

Трансферът през Лондон е изключително удобен – с кратък престой и в двете посоки. Самолетните билети от София до Манчестър са на нови по-ниски цени от 132 евро, а от Манчестър към София – от 142 паунда. В стойността им се включват всички летищни такси, 1 бр. регистриран багаж до 23кг и онлайн чек ин.

Освен възможността за пътуване до Манчестър през Лондон с British Airways, „България Еър“ предлага и други удобни полети до английския град – през Амстердам с KLM, през Париж с Air France и с трансфер в Брюксел с Brussels Airlines.

За повече подробности и резервации може да се обърнете към Центъра ни за обслужване на клиенти на callFB@air.bg или да закупите своя билет през агентската мрежа и онлайн от уебсайта ни www.air.bg. Билети могат да бъдат закупени и през мобилното приложение на „България Еър“, което може да изтеглите безплатно от Аpp Store, Google play и AppGallery.

Всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни и организационни мерки. В интерес сигурността на пасажерите, носенето на лична предпазна маска е задължително за всички на борда на „България Еър“, а за високото качество на въздуха се грижат специалните въздушни HEPA филтри, които доказано унищожават до 99.998% от всички вируси и бактерии, превръщайки въздуха в самолета в един от най-чистите.

Avatar

Зорница Буковска

Подобни новини

error: Content is protected !!